Over Entrya 2018-07-11T13:53:56+00:00

Over Entrya

Entrya Technologies produceert en verdeelt gebruiksvriendelijke home automation.
Ons ervaren Entrya-team ontwikkelt intuïtieve technologieën en focust daarbij op de gebruiksbeleving. Een gemakkelijke bediening en eenvoudige plaatsing staan hierbij centraal.

Ontwikkelen

Dankzij de vele jaren ervaring verplaatsen wij ons makkelijk in de schoenen van zowel de installateur als de eindgebruiker. Deze bevindingen vormen de basis van de ontwikkeling van toegangscontroles in de brede zin van het woord.

Innoveren

Hoe gemakkelijk verloopt de installatie van het toestel? Hoe intuïtief is de bediening ervan? Hoe betrouwbaar en veelzijdig is het systeem?
Door deze producteigenschappen steeds in vraag te stellen, maken we ons streefdoel waar. Innoverende oplossingen die in gebruik eenvoudig te hanteren zijn!

Entrya verenigt hoogwaardige technologie en optimaal gebruikscomfort!

Over Entrya

Entrya Technologies produceert en verdeelt plug & play home automation. Met onze plug & play verwijzing wordt het gebruiksgemak van onze producten aangetoond. Het ervaren Entrya-team ontwikkelt intuïtieve technologieën en focust daarbij op de gebruiksbeleving. Enerzijds is het bedienen van onze toestellen een plezier, anderzijds is de plaatsing een kinderspel.

Ontwikkelen

Gezien onze vele jaren ervaring kan het Entrya-team zich perfect in de schoenen van zowel de eindgebruiker, als de installateur plaatsen. Het inzicht dat beide perspectieven genereren wordt gebruikt bij de ontwikkeling van toegangscontroles in de brede zin van het woord. Wij streven naar innoverende oplossingen, die in gebruik eenvoudig te hanteren zijn. Save

Innoveren

Hoe gemakkelijk verloopt de installatie van het toestel? Hoe intuïtief is de bediening ervan? Hoe betrouwbaar en veelzijdig is het systeem? Wij aspireren telkens opnieuw naar slimmere eenvoud. Daarom verenigt elk Entrya-product hoogwaardige technologie met ultiem gebruikscomfort.